SAKARYA / HENDEK - KARADERE ORTAOKULU

May

Karadere İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilermizle geri dönüşüm projemiz çerçevesinde okul çevremizde atıkları topladık.

Çevre kulübü temsilcisi Sosyal Bilimler öğretmenimiz Yusuf CİNGÖZ ve kulübe dahil olan  öğrencilerimizle beraber bu faliyeti gerçekleştirmiştir.

Amacımız kullanılmayan ve aynı zaman da çevrede atık olarak bulunan çevreye zarar verebilecek atıkların temizlenmesi ve tekrardan kulanılabilir malzemeler olmasını sağlamak.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Razaman bayramında Karadere ilkokul ve ortaokul öğretmenlerimiz ile iftar yemeğinde buluştuk.

May

Okulumuz sakarya adapazarında  ören yerleri ve müze gezileri gerçekleştirdi.

2023-2024 eğitim öğretim yılı .

May

Hendek ilçemizde her yıl düzenlenen voleybol turnuvasına karadere ortaokulu olarak katılım sağlamaktayız.

Grup aşamalarında 2 galibiyet 3 malubilyet alarak musabakaları tamamladık . emegi geçen öğrencilerizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz olan Mehmet Erdem AKTAŞ hocamızıda tebrik ediyoruz .

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZI YAPTIK.

YUSUF CİNGÖZ HOCAMIZA MİSAFİR OLDUK.

DUVAR ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK.